Soul Transformation Academy

Åben dig for livet

Af Timiann Melissa Olsen

Kender du den følelse, at du kan mærke du skal tage et bestemt sted hen uden at vide hvorfor. Eller at du skal gå en bestemt vej, selvom du havde tænkt dig at gå en anden. Nogen gange finder man hurtigt ud af hvorfor, man skulle derhen, men andre gange ved man det ikke med sikkerhed, for der skete ikke noget bestemt, som kunne forklare det.

Det har jeg oplevet meget på det sidste f.eks. så fik jeg en følelse af at gå ud om natten, mens jeg var på Ibiza. Jeg gik ud og kiggede på månen som var fuld. Den ene nat var det månen, som skulle vise mig noget, så der forstod jeg det. Men natten efter var månen helt stille og jeg skulle til at gå i seng igen, da jeg bemærkede alle cikaderne som sang og en frø som kvækkede. Pludselig blev jeg meget opmærksom på, hvor mange lyde der var. Jeg stod stille lidt og sugede dem til mig og gik så i seng. Det føltes som om der var et mønster i lydene, som låste noget op i mit system, næsten som sådan en specialkodet nøgle. Jeg tror det tit er det der sker, når vi ikke lige registrerer en årsag til at vi skal befinde os et bestemt sted. At enten bringer vi en vibration til stedet, som efterlader information eller også modtager vi information.

Det var også sådan en følelse af at føle sig kaldet, som førte mig til Pyrenæerne for et par uger siden. Min mand og jeg var på ferie med nogle venner i syd Frankrig ude ved kysten. Vi besluttede at tage en afstikker på egen hånd, for at se Mont Segûr, den berømte Catharborg som Lars Muhl beskriver i sine bøger om Maria Magdalena. Jeg fik tanken at vi skulle bo på et bestemt Bed & Breakfast, selvom jeg ikke vidste om det var i nærheden. Det viste sig selvfølgelig at være meget tæt på og ikke nok med det, kvinden som ejer det er specialist i Maria Magdalena mysterierne. Så vi fik en 12 timers totaloplevelse, sammen med hende og hendes mand som guidede os gennem hele dagen med Kundalini Yoga, historier, visdom, dybe healende snakke og ceremonier ved hvert af de tre steder vi nåede at besøge. Vi kunne aldrig have forestillet os, hvor fantastisk en tur det blev og vi tog derfra transformerede og ganske overrumplede.

Denne oplevelse bekræftede mig i, hvor meget man kan få ud af at følge sin intuition og at åbne sig helt for de oplevelser der kommer til os. Vi havde kun en hel dag dernede og vi overgav os fuldstændigt, slap kontrollen og sagde ”Vi følger bare med, vi går all-in” og så fik vi en kæmpe transformerende oplevelse.

Hvor tit følger du din intuition og hvor tit giver du dig selv lov til at overgive dig 100% til en oplevelse, uden at holde tilbage og uden at forvente noget bestemt og derved begrænse din opfattelse af det du får lov at opleve?
Hvor føler du dig kaldet til at bevæge dig hen?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *