Soul Transformation Academy

Hvem er vi

Soul Transformation er et samarbejde, der er opstået imellem Signe S. C. Rosenweis og Timiann Melissa Olsen i starten af 2016. Vi har begge bred erfaring indenfor forskellige former for healing, personlig udvikling og energiarbejde i grupper. Derudover har vi kanaliseret en ny healingsmetode; Tankeform Healing sammen, den giver permanent forvandling, da vi healer og omkoder direkte i styresystemet.

I vores workshops og vores healings arbejder vi med konstant at aflæse det energetiske felt og få informationer omkring kroppen, energilegemerne, tankeformer, adfærdsmønstre og livssituation samt, hvordan de forskellige problematikker kan løses både fysisk og energetisk igennem healingen.

Vi afdækker uhensigtsmæssige tankeformer og genetiske ubalancer og ud fra en konstant dialog med universet, healer vi fuldstændig bevidst i de forskellige energilegemer og kroppens fysiske lag. Deltagerne og klienterne er hele tiden med i et bevidst samspil, da vi har en konstant kommunikation om det der sker også på vores Transformerende Danseworkshops. Så processen bliver meget bevidst og der skal konstant tages valg omkring at slippe gamle overbevisninger og tage imod nye muligheder. Vi udrenser kroppen og energisystemet, omkoder tankeformer og opgraderer samspillet imellem kroppen, energilegemerne og sjælen.

Vores samarbejde er dynamisk og vi komplimenterer hinanden utroligt godt, derfor er vores Transformerende Danseworkshops meget powerfulde.

I det transformerende healingsfelt vi kalder ned er vibrationen meget høj, og den intensitet holder vi igennem hele workshoppen. Når energien holdes så høj og vi samtidig er i proces, er der en kæmpe mulighed for transformation. Vi guider og udfordrer og holder øje med, at vi alle forbliver nærværende og tilstede i processen, så vi kan foretage et kvantespring og hæve vores vibrationsniveau permanent.

Workshop Facilitators:

Signe S. C. Rosenweis har i over 17 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing, Theosis Healing, Access Consciousness, Advanced Sound Wave Energy Healing, Hjertehealing samt Clairvoyance.

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNAet og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Signe har derudover arbejdet professionelt med kreativt arbejde og kreative processer i filmbranchen i 20 år, og hun har en indsigt i og forkærlighed for mennesker, relationer og dynamikker.

Signe elsker at bevidstgøre og transformere og være en invitation til, at vi alle kan udfolde og udleve vores fulde potentiale og lade sjælens skønhed stråle ud af os.

Timiann Melissa Olsen har over 20 års erfaring med at arbejde indgående med mennesker, dyr, åndelige væsner og energiformer. Hun har faciliteret meditations grupper og shamanistiske cirkler og arbejder med healing, kanalisering, space clearing, undervisning og terapi.

Timiann’s arbejde tager udgangspunkt i hendes erfaringer og uddannelser i Huna teachings (Hawaiiansk Shamanisme), Reiki Energy Mastery, Theta Healing, Womb wisdom, Tantra, Bevidst sexualitet, Advanced Sound Wave Energy Therapy og Imago Relationsterapi.

Timianns er god til at skabe et trygt rum, hvor healing og transformation kan ske, hun bruger sit klarsyn til at observere og afkode energetiske, psykologiske og fysiske sammenhænge hos sine klienter og bruger sin spirituelle indsigt til at guide dem igennem de dybtgående og healende processer.

Hendes mangeårige arbejde med mennesker, dyr, grupper og par har forfinet hendes intuitive værktøjer og evne til kommunikation uden ord. Hun anvender ofte sjælssang under healinger, da sjælssproget ikke kan forstås mentalt og derfor går direkte ind og åbner og healer krop og sind.

Timiann’s store passion er transformerende relationer, bevidstgørende seksualitet og genskabelsen af balancen mellem den feminine og maskuline kraft i sin højeste og reneste potens.