Soul Transformation Academy

Essens Healing

SOUL TRANSFORMATION ACADEMY Essens Healing© 1-årig Healer Uddannelse

Næste opstart 2020, men indtil da tilbyder Signe flg. healingskurser:
Healing via klarsyn – IMR d. 2. & 3. nov. 2019 https://www.facebook.com/events/601736053685550/ og
Healing via klarsyn – IMR Advanced d. 29. sept. 2019 https://www.facebook.com/events/2462929613770313/

Undervisere Signe S. C. Rosenweis & Timiann Melissa Olsen

Essens Healing© er et healingssystem, der virker på alle planer; det fysiske, det psykologiske, det mentale, det energetiske og det spirituelle. På det spirituelle plan arbejder vi både med at udrede og udligne det karmiske og åbne for det potentiale, der er tilgængeligt for den enkelte. Vi arbejder primært med mental healing, hvor du ikke berører klienten, men hvor du lærer at påkalde og arbejde med energierne og hjælperne på de indre planer, så healingen bliver mere præcis og kraftfuld.

Signe S. C. Rosenweis & Timiann Melissa Olsen har gennem de seneste 3 år fået kanaliseret dette komplette healingssystem, og det er tydeligt, hvor meget det rykker både klienter og kursister ind i en ny frihed og en helt ny virkelighed. Både Timiann og Signe har selv et hav af healeruddannelser bag sig, og de kan se at en del af teknikkerne går igen på kryds og tværs i de forskellige healingssystemer igennem historien. Dvs. at Essens Healing© har rod i både det Kristne esoteriske og Østens healingstraditioner, og så er systemet opgraderet, så det er super effektivt og udnytter alt, hvad der er mulighed for at transformere lige her og nu i vores tidsalder og i vores del af verden.

Vi arbejder ud fra devisen om, at alt kan heales, når vi har lært det vi skal lære af vores problematikker, og når vi er villige til at kigge på os selv på alle planer og slippe det, der skal slippes og tage ejerskab over det, der er vores ansvar. Da kan det forvandles til ressourcer og uendelige muligheder og bringer os tættere på vores egen Essens.

Hvad indeholder Essens Healing© Uddannelsen:

Essens Healing© Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker en dybdegående og bevidst indsigt i healing. Det er til dig, der ønsker at få udviklet en fokuseret vågenhed, når du healer og få nogle meget specifikke teknikker.

Du får indføring i at forberede et healingsrum og påkalde højerestående hjælpere og vejledere fra lysets verden samt aktivere et stort healingsfelt. Du lærer at påkalde beskyttelse til gavn for dig selv og dine klienter. Du kommer igennem en selvudviklingsproces, hvor du bliver opgraderet løbende og på den måde får mulighed for at arbejde i højere og højere vibrationer og med mere og mere avancerede åndelige hjælpere og vejledere fra lysets verden.

Du bliver trænet i at orienterer dig i dit energiarbejde, så du kan optrævle en problematik tilbage til årsagen, og arbejde på årsagsplanet, hvorefter problematikken vil opløse sig automatisk. Der vil også være mange mindre blokeringer, hvor årsag og udtryk er tæt forbundet, og der vil du lære at udrense, genopbygge og stabilisere.

Du får teknikker til at guide klienter igennem healingsprocesser, hvor de kan slutte fred med deres forældre & slægt, få healet deres sårede indre barn, få arbejdet med overgreb i både det indre og ydre, deale med skyld & skam samt projektioner. Du lærer derudover at arbejde sammen med større lysvæsner og hjælpere til bl.a. at udrense nedarvede imprints fra familie & slægt og det kollektive ubevidste, samt udligne karma, som klienten er parat til at slippe.

Du kommer til at lære Tankeform Healing, som er en del af Essens Healingen, hvor du går ind og arbejder med alle de indkodninger, som vi har i vores styresystem både individuelt og kollektivt og lærer at omkode dem. Og du vil få en indføring i at ophæve pagter og kontrakter, som vi har indgået i dette eller tidligere liv, der blokerer for vores frie valg og fulde frihed, samt teknikker til at ophæve og afbalancere karmiske issues og facilitere initieringer, der opgraderer os, så vi kan være og udleve hele vores åndelige potentiale.

Essens Healing©  handler om at kalde på en vågenhed i dig som healer, så du sanser ind i det energetiske løbende og ved, hvordan du kan arbejde bevidst med energierne og hjælperne i ethvert givet øjeblik. Essens Healing© handler om, at du til hver en tid arbejder med det, der er til klientens højeste bedste, og det der giver den størst mulige positive transformation, så du bedst kan bidrage til det, der skal heales, samt faciliterer det bevidsthedsskift, der er muligt.

Essens Healing© Uddannelsesoversigt:

1. modul Basis Healing
2. modul Intuitive Medical Reading
3. modul Fysisk Healing
4. modul Terapeutisk og Psykologisk Healing
5. modul Karmisk Healing
6. modul Styresystem og Tankeform Healing
7. modul Forberedelse til at være professionel Healer
8. modul Arbejde Moment to Moment & Eksamener

Under uddannelsen er det påkrævet at have 40 healing sessions á minimum 1 times varighed med prøvekaniner inden du kan gå op til eksamen. Og maximum 3 sessions med den samme klient. Vi hjælper gerne med at finde prøvekaniner.

Pris: 27.000 kr.