Feminin Autoritet – Kvindegruppe

Feminin Autoritet
Kvindegruppe over 6 tirsdage – 3600 kr.

Næste forløb starter sept. 2018
Datoer:
Tirsdag d. 4. sep. kl 19-22
Tirsdag d. 18. sep. kl 19-22
Tirsdag d. 2. Okt kl 19 – 22
Tirsdag d. 30. okt. kl 19-22
Tirsdag d. 13. nov. kl 19-22
Tirsdag d. 27. nov. 19-22

Sted: The Buddhi Room, Nørrebrogade 14B, 2200 Kbh N

Til dig der er parat til at tage ansvar for dit liv og virkelig ønsker at leve fra et friere sted i dig selv.

Vi arbejder med en indre frigørelsesproces, hvor alle sider af os bydes velkommen. Vi foretager en bevidstgørelse, renselse og helliggørelse af alt det vi rummer, så vi kan hvile i vores feminine autoritet og udfolde vores livsglæde og vores fulde potentiale.

Vi åbner et kæmpe healingfelt, der står og arbejder for os alle under hele aftenen. Processen kommer til at være flydende i mellem meditationer, øvelser og dans. Vi går ind i et magisk felt hvor al transformation er mulig.

Vi arbejder med emner som sårbarhed/styrke og offerrolle, sensualitet, seksualitet, selvværd, superpower, vitalitet, taknemmelighed, dit fulde potentiale, kreativitet, manifestation, maskulin/feminin, det åbne hjerte og sjælskontakt.

Vi åbner kroppen for mere liv, mere dig, mere nydelse, mere guddommelig kontakt. Vi forholder os til kroppen som ankeret i livet, hvor alt strømmer igennem. Vi mærker os selv, og derigennem kommer vi i kontakt med alt andet, og vi transformerer alt det, der holder os tilbage og ikke tillader os, at mærke os selv og stråle og være i kontakt med vores sjæl.

På vores danseworkshops arbejder vi med at transformere alt det, der holder os tilbage og ikke tillader os, at mærke os selv og stråle og være i kontakt med vores sjæl. Vi arbejder også med at åbne op for det nye og modtage alt det, der bidrager.

Processen er flydende, og vi arbejder fra dans til bevægelsesøvelse til stille meditation og igen til dans. Vi åbner et kæmpe healingsfelt, der står og arbejder under hele workshoppen og derudover sætter vi individuelle healinger i gang hos alle deltagerne. Vi arbejder endvidere med at omkode kollektive tankeformer, så vi kan slippe de negative indkodninger vi har fra vores opvækst og kultur.

Hvis du vil være med, så tilmeld dig ved at sende en mail til: signe@rosenweis.com
Indbetaling til konto i Nordea
Regnr. 2104 Kontonr. 0712-401-974
Husk at oplyse navn ved betaling.
 
I dyb respekt
Timiann og Signe