Feminin Autoritet – Kvindegruppe

Feminin Autoritet – Kvindegruppe over 6 tirsdage – 3600 kr.

Næste forløb starter sept. 2018
Datoer:
Tirsdag d. 4. sep. kl 19-22
Tirsdag d. 18. sep. kl 19-22
Tirsdag d. 2. Okt kl 19 – 22
Tirsdag d. 30. okt. kl 19-22
Tirsdag d. 13. nov. kl 19-22
Tirsdag d. 27. nov. 19-22

Sted: SAT NAM YOGAYOGA, Wilders Plads 9, 1401 Kbh K

For at blive fuldstændige frie og leve i samklang med vores feminine autoritet, må vi kigge på vores negative indkodninger og skygge sider. Vi arbejder med skyld/skam, abuse indkodninger, offerrolle/bøddel dynamik, balance imellem det maskuline og det feminine i os, sårbarhed/styrke, sensualitet, seksualitet, selvværd, superpower, vitalitet, taknemmelighed, vores fulde potentiale, kreativitet, manifestation, det åbne hjerte og sjælskontakt.

Kvindegruppen er til dig der er parat til at tage ansvar for dit liv og virkelig ønsker at leve fra et friere sted i dig selv.

Vi arbejder med en indre frigørelsesproces, der automatisk vi smitte af på vores ydre verden. Vi foretager en bevidstgørelse, renselse og helliggørelse af alt det vi rummer, så vi kan hvile i vores feminine autoritet og udfolde vores livsglæde og vores fulde potentiale.

Vi åbner kroppen for mere liv, mere dig, mere nydelse, mere guddommelig kontakt. Vi forholder os til kroppen som ankeret i livet, hvor alt strømmer igennem. Vi transformerer alt det, der holder os tilbage og ikke tillader os, at mærke os selv og stråle og være i kontakt med vores sjæl.

Vi åbner et kæmpe healingfelt, der står og arbejder under hver af aftnerne og under hele perioden. Processen er flydende, vi arbejder i et flow imellem dansmeditationer, øvelser og stille meditationer, indimellem sætter vi specifikke individuelle healinger i gang hos alle deltagerne. Vi arbejder endvidere med at omkode kollektive tankeformer, så vi kan slippe de negative indkodninger vi har fra vores opvækst og kultur, og vi arbejder med at åbne det tredje øje for at få mere klarhed, samt åbne hjertet for at få en større strøm af kærlighed til at flyde imellem vores højere selv og lavere selv, og imellem os og universet og andre. Vi går ind i et magisk felt hvor al transformation er mulig.

Hvis du vil være med, så tilmeld dig ved at sende en mail til: timiann@timiann.com
Indbetaling til konto i Handelsbanken
Reg.nr. 0890 / Kontonr. 2181610
eller til Mobilepay 53 771 668
Husk at oplyse navn ved betaling.

 
I dyb respekt
Timiann og Signe


Feminin Helliggørelse – Advanced Nymånegruppe


Feminin Helliggørelse – Advanced Nymånegruppe
– 3000 kr.
Søndag d. 9. September kl. 19.00-22.00
Tirsdag d. 9. oktober kl. 19.00-22.00
Onsdag d. 7. november kl. 19.00-22.00
Fredag d. 7. december kl. 19.00-22.00
Søndag d. 6. januar kl. 19.00-22.00

Sted: SAT NAM YOGAYOGA, Wilders Plads 9, 1401 Kbh K

Denne gruppe er for dig, der tidligere har deltaget på et grundforløb i Feminin Helliggørelse eller som har deltaget i flere af vores heldagsworkshops, og som har integreret de transformerende processer der er blevet sat igang. Spørg os endelig hvis du er i tvivl.

I denne nymånegruppe, går vi skridtet dybere, og vi bruger energien fra de forskellige nymåner til at arbejde med det der er mest aktivt både i universet og i os selv, så vi kan transformere mest muligt. Vi går ind i et mere kreativt felt og åbner os for det, som gerne vil udtrykke sig gennem os.

Vi co-creater moment to moment med universet og åbner alle de døre der er mulige, vi oprenser og udrenser og åbner os for en dybere guddommelig sameksistens.

Vi laver et gennemgribende arbejde med at bevidstgøre skyggesider og blinde vinkler, og vi opgraderer alt der er muligt løbende, så der konstant igennem forløbet er mulighed for kvantespring ind i højere bevidsthed.

Som altid bruger vi transformerende dans, meditation og øvelser, men vi vil også dykke dybere ned i skriveprocesser og andre kreative udtryk, samt arbejde med ceremonier og indvielser.

Vi ser dette forløb som en dans ind i det nye, hvor vi bliver vist det mulige og medskaber den fremtid og verden, som vi ønsker, fra et sted i os af uendelig overskud og glæde og uendelig taknemmelig for at være her og være medskabende.

Denne gruppe vil både arbejde individuelt og for hele menneskeheden. Klarsyn, healende kræfter og manifesterende evner vil blive mere fremskredne igennem forløbet som en naturlig del af den spirituelle udvikling.

Hvis du vil være med, så tilmeld dig ved at sende en mail til: timiann@timiann.com
Indbetaling til konto i Handelsbanken
Reg.nr. 0890 / Kontonr. 2181610
eller til Mobilepay 53 771 668
Husk at oplyse navn ved betaling.

I dyb respekt
Timiann og Signe